Het Hogeland loopt voor geluk zes en zeven juli 2024

Het Hogeland loopt voor geluk!

Dit jaar wandelen wij op zes en zeven juli de 24-uurs loop. Maar dat is niet het enige. Op zes juli kun jij ook meedoen aan de Triatlon van het Hogeland. Wil jij helpen om zo veel mogelijk geld in te zamelen én jezelf uitdagen? Meld je aan! 

Bij de 24-uurs wandelestafette lopen de deelnemers in teams en lossen elkaar af. Geen team? Geen pobleem. Je kunt je individueel aan sluiten bij het team ‘Samen lopen voor geluk’. Nieuw dit jaar is de triatlon. De triatlon is een recreatief evenement. (deelnemen aan de triatlon kan vanaf 18 jaar.) Let op! Voor de triatlon geldt een maximaal aantal deelnemers. Dus wees er snel bij. Beide sportieve activiteiten vinden plaats op het Geert Reinders sportpark in Winsum.

Niet onbelangrijk! In 2022 hebben de deelnemers in totaal € 42.190,00 euro opgehaald waarvan elke euro naar kankeronderzoek is gegaan. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over de 24 uurs-loop of deelname aan de triatlon? Stuur een mailtje naar hethogeland@mvdwfoundation.nl

Tot zes en zeven juli. 

Mocht je als individu of team behoefte hebben aan hulp bij het starten met wandelen of wil je een schema willen hebben om het wandelen op te bouwen benader dan de organisatie (Koen). Er zijn schema's van 5-10 km en schema's voor langere afstanden beschikbaar (met dank aan Wandelsport Vlaanderen).

Het kernteam het Hogeland loopt voor geluk.

Carla Veldhuis, Carla van Dalen, Marianne Wieringa, Koen Rengers & Ineke Bonder

Nog te gaan: