Het Hogeland Loopt voor Geluk op 9 juli 2022

We gaan door! Doe je mee?

In 2021 maakte KWF bekend dat als gevolg van corona ze gingen stoppen met de Samenloop voor Hoop evenementen.

Daarom hebben we gezocht naar een alternatief voor het organiseren van een wandelevenement. Dit heeft geresulteerd in een mooie samenwerking met de Maarten van der Weijden Foundation, waarbij we geld gaan inzamelen voor één van de onderzoeksdoelen tegen kanker. Deze onderzoeksdoelen worden door de medische adviesraad van de Maarten van der Weijden Foundation geselecteerd.

We maken dus een doorstart!!

Op 9 juli 2022 organiseren we Het Hogeland Loopt voor Geluk op het Geert Reinders sportpark in Winsum. Dit evenement is voor en door inwoners van Het Hogeland.

Lopen voor Geluk is een 12-uurs wandelestafette, waarbij deelnemers in teams met elkaar lopen en elkaar aflossen. Van elk team wandelt altijd minimaal één persoon op het parcours dat uitgezet wordt. Er zijn naast het wandelevenement ook andere activiteiten, zoals sfeervolle muziek, marktkraampjes en activiteiten voor de jeugd. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en kan bijdragen aan dit evenement.

We vieren het leven! En we staan stil bij de mensen die niet het geluk hebben gehad te genezen van kanker.

In de gemeente Het Hogeland wordt de allereerste editie van Lopen voor Geluk georganiseerd. Voor zowel bezoekers als de deelnemers hopen we op een onvergetelijk evenement. De insteek is dat uit elke dorp van de gemeente Het Hogeland minimaal één team deelneemt aan Lopen voor Geluk en dat we ons SAMEN inzetten tegen kanker en geld ophalen voor kankeronderzoek Onderzoeken en projecten (mvdwfoundation.nl). Ook gaan we er vanuit dat dit evenement de onderlinge saamhorigheid in de gemeente vergroot en versterkt.

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen