Wij lopen 24 uur voor geluk!

Jaap Stevens

( Lid van team: LOOPLEINTJES )

Er zijn veel mensen die kanker krijgen, maar gelukkig ook steeds meer mensen die genezen. Met meer onderzoek wordt er steeds meer mogelijk. Daar is geld voor nodig. Ik draag graag een bescheiden steentje bij om een mooi bedrag binnen te halen voor de mvdwfoundation.

De Maarten van der Weijden Foundation organiseert verschillende wandelevenementen onder de noemer ‘Lopen voor Geluk.’ Verdeeld over heel Nederland worden verschillende lopen georganiseerd waar het leven gevierd wordt, herinneringen worden opgehaald en verhalen met elkaar worden.

Van kanker herstel je als de juiste behandeling er is. Het is daarna vooral een kwestie van geluk om te kunnen herstellen. De Maarten van der Weijden Foundation probeert meer mensen kans op dit geluk te geven door het financieren van wetenschap. Elke gedoneerde euro voor de volledige 100% naar kankeronderzoek. 

Samen met mijn vrouw en dochter loop ik vandaag mee met de estafette loop "Wij lopen 24 uur voor geluk!"pelijk onderzoek. Mijn vrouw en ik lopen elk 2 uur en mijn dochter een uur. Samen met heel veel lieve dorpsgenoten in het prachtige Winsum.

Ik zou het ontzettend leuk vinden wanneer je ook een bedrag doneert! Alvast hartelijk bedankt namens mijzelf, mijn vrouw Korrie en dochter Rianne.

Opgehaald

141
28% bereikt van mijn streefbedrag € 500